Ugrás a tartalomhoz

Segítség a bajbajutottaknak (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Újabb felajánlás érkezett a Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálathoz december 17-én. Az adományt a nagycsaládosok, illetve a közelmúltban munkájukat elvesztő, hátrányos helyzetű emberek között osztják majd szét.

A Tesco Global Zrt. Mezőkövesden jelen lévő üzlete az elmúlt hetekben már egyszer eljuttatta összegyűjtött adományát a Szolgálathoz. A hipermarket a közeledő ünnepek alkalmából újabb, jelentős nagyságrendű felajánlással kereste fel a szociális intézményt. Ez alkalommal mintegy három autónyi segítség érkezett. Az adományok között találhatóak tisztálkodási szerek, tartós élelmiszerek, édességek, játékok, valamint különböző háztartási eszközök is.
A Szolgálat az adományt a nagycsaládosok, valamint olyan emberek között osztja majd szét, akik a közelmúltban vesztették el munkahelyüket, és a decemberi hónapban nem kapnak semmiféle juttatást.
A hipermarket által felajánlott, a több száz ezer forint összértékű csomagok révén sok család számára válhat könnyebbé ez a nehéz időszak.

Kapcsolódó hírek