hu en de pl
ma 2020. december 1. (kedd) 07:00 Elza névnapja van

Tájékoztatás a KÖZÉPSŐ VÁROSRÉSZ szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakástakarékpénztári szerződést kötött személyek támogatási igénybevételének feltételeiről

Mezőkövesd Város Önkormányzata 2010. február 24.napján tartott ülésén módosította  Mezőkövesd Önkormányzatának a szociális igazgatásról és ellátásokról szóló 4/2007. (III.1). sz. ÖK rendeletét  a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakástakarékpénztári szerződést kötött mezőkövesdi belterületi ingatlan – kivéve egyéb belterület – tulajdonos támogatására vonatkozóan.


Az önkormányzati rendelet szerint a szennyvízberuházás megvalósítása érdekében a lakástakarékpénztári szerződést kötött személy a támogatás igénybevételére jogosult,  feltéve, hogy a családban az egy főre eső, havi nettó jövedelem nem haladja meg a mindenkori öregségi nyugdíjminimum nyolcszorosát ( 2012. évben nettó 228.000.-Forintot/hó).


A  támogatás mértéke:

- Mezőkövesd város középső városrészén 2012. évben megvalósuló szennyvízberuházás kapcsán megkötött lakástakarékpénztári szerződések esetében a szerződés lejártáig 410.-Ft/hó/lakóingatlan.


A támogatás egyedi kérelem alapján kerül elbírálásra annak a lakástakarékpénztári szerződést kötő ügyfélnek, aki

2013. április 30. napjáig kérelmét visszajuttatja

hivatalunknak és jogosultsága megállapításra kerül.


A kérelemnyomtatvány elérhető Mezőkövesd város honlapján (http://www.mezokovesd.hu→ E-Ügyfélszolgálat→Letölthető nyomtatványok→ Szociális ügyekkel kapcsolatos nyomtatványok), a Polgármesteri Hivatal "B" épület földszintjén, illetve a Viziközmű Társulat irodáján (Közösségi Ház földszint)

Felmerülő kérdéseivel kérjük keresse a 49/511-555 önkormányzati telefonszámot, vagy a Társulat irodáját ( telefon: 49/500-358).

dr. Fekete Zoltán
polgármesterVissza

 

 

 

 

 

 


Weboldalkészítés