Ugrás a tartalomhoz

Új tagok az elnökségben

Mezőkövesd hírei

Holdoner István és Csiger Lajos személyében két új taggal bővült a Mezőkövesdi KC elnöksége. A rendkívüli közgyűlést január 18-án szervezték meg.

Az eseményen az MKC tagjain kívül jelen volt Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára és Fekete Zoltán polgármester.
A rendkívüli közgyűlés összehívására azért volt szükség, mert az elnökség három tagúra csökkent, mivel tavaly Marton János és Mata Tibor is lemondott a tagságról. A felügyelő bizottság létszáma szintén lecsökkent, miután Hajdú Gáspár távozott a testületből. Az egyesület tagsága egyhangú szavazással döntött az új tagokról, melynek eredményeként Csiger Lajos, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés alelnöke, valamint Holdoner István, a klub korábbi elnöke -aki a döntésig tiszteletbeli elnökként tevékenykedett-, kapott bizalmat a közgyűléstől az elnökségi feladatok ellátására. Holdoner István megköszönte a bizalmat és reményét fejezte ki aziránt, hogy tudnak segíteni a klub munkájában, illetve hozzájárulnak az eredményes szerepléshez. A felügyelő bizottság új tagjának dr. Dobos András ügyvédet választották meg.
A közgyűlést követően megtartotta első ülését az elnökség, ahol eldőlt, hogy Holdoner István társadalmi elnöki funkciót fog ellátni és Mikulás Gábor elnökkel közösen vesznek részt a döntéshozatalban.
Az ülésen elhangzott, hogy a város vezetése teljes mellszélességgel kiáll a klub céljai és a közönség igényei mellett. A Mezőkövesdi KC idén ünnepli fennállásának huszadik esztendejét, amelyet az élvonalba jutással szeretnének megünnepelni.

Kapcsolódó hírek