Ugrás a tartalomhoz

Kihirdették a logó-pályázat eredményeit (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Pótáné Bartók Annamária alkotása végzett az első helyen a Gyermekkönyvtári-logo pályázaton. A Magyar Kultúra Napja alkalmából megszervezett pályázat eredményhirdetését a Gyermekkönyvtárban bonyolították le január 21-én.

A Városi Könyvtár kezdeményezésére meghirdetett pályázaton kortól függetlenül olyan alkotásokat kellett készíteniük a pályázóknak, amelyek mesefigurák felhasználásával kifejezik az alkotó és a könyvtár kapcsolatát, illetve a könyvtár életükben betöltött szerepét, továbbá bemutatják az olvasás szeretetét. A pályamunkákat kézi technikával és A4-es méretben kellett elkészíteniük a jelentkezőknek. Az alkotások leadási határidejéig összesen 30 pályamunka érkezett.
Az ünnepélyes eredményhirdetésen Jacsó Balázs, a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola rajztanára méltatta és értékelte a pályamunkákat, aki örömét fejezte ki, hogy sok tehetséges fiatal vett részt a pályázaton. A szakemberekből álló zsűri tagjai Pótáné Bartók Annamária alkotását választották meg a legszebbnek, így az általa készített logót fogják használni a Gyermekkönyvtár munkatársai a hivatalos levelek fejlécén. Az eredményhirdetésen minden résztvevő oklevelet vehetett át, míg a győztes az oklevél mellett tárgyjutalomban is részesült.
A pályázatra készített alkotások megtekinthetőek a Gyermekkönyvtárban.

A logó-pályázatra érkezett alkotók nevei:

Antal Virág
Czufor Lili Aida
Csomós Noémi
Csonka Kinga
Csonka Viktória
Daragó Antónia
Dobsi András
Dudás Norina
Huszák Eszter
Kadlecz Virág
Kaló Cintia Georgina
Kaló Kristóf
Kovács Tímea
Lakatos Evelin
Lendér Nikolett
Lukács István
Marczis Rebeka
Molnár Sára
Murányi Mária Lili
Németh Csenge
Pető Olívia Laura
Piras Katy
Pótáné Bartók Annamária
Simon Szabó Dóra
Szabó Bernát Gábor
Szabó Enikő Réka
Takács Virág
Tálas Mária
Tankó Marcell
Varga Dorina

Kapcsolódó hírek