Ugrás a tartalomhoz

Nagymihályi győzelem (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A Nagymihály Team csapata nyerte meg az I. Szent László Kupa kispályás teremlabdarúgó tornát. A rangos viadalt a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolában rendezték meg január 26-án.

A sporteseményen 4 csoportban összesen 13 csapat küzdött a dobogós helyezésekért. A csoportmérkőzések befejezését követően a négy csoportból az első két helyen végző együttesek jutottak a legjobb nyolc közé, ahol a csapatok már egyenes kieséses rendszerben folytatták szereplésüket. A rendkívül kiélezett összecsapások után a Gólvágók, a Cool-Tour, a Nagymihály Team, valamint a Celebek és Szuperhősök jutottak az elődöntőbe.
A fináléba jutásért megrendezett mérkőzések kevés gólt, de annál nagyobb izgalmakat hoztak. A Gólvágók- Celebek és Szuperhősök találkozója 1-1-es döntetlennel zárult, majd a büntetőpárbajban a Gólvágók maradtak alul, miután 4-3-as vereséget szenvedtek. A második elődöntőben mindössze egy találat született, melynek eredményeként a Nagymihály csapata jutott a torna fináléjába.
Az érmek sorsáról döntő összecsapásokon gólokban és izgalmakban sem volt hiány, a csapatok alaposan kitettek magukért. A bronzmérkőzés a Gólvágóknak sikerült jobban, akik nagy csatában 3-2-re diadalmaskodtak a Cool-Tour ellen, míg a fináléban összesen hét találat született. A Celebek és Szuperhősök - Nagymihály Team találkozó 4-3-as nagymihályi sikerrel zárult, így a mezőnagymihályi gárda nyerte meg a teremtornát.
Az I. Szent László Kupa ünnepélyes eredményhirdetésén a dobogós csapatok mellett elismerésben részesült a torna legjobb játékosának megválasztott Durbák Zoltán (Gólvágók), a torna legjobb kapusa, Jaksi Norbert (Nagymihály Team), valamint a gólkirály, Bata Árpád (Cool-Tour), aki 8 találattal végzett az első helyen.

Elődöntők:

Gólvágók - Celebek és Szuperhősök 1:1 büntetőkkel 3:4

Cool-Tour – Nagymihály Team 0:1

3. helyért: Gólvágók - Cool-Tour 3:2

döntő: Celebek és Szuperhősök - Nagymihály Team 3:4

Végeredmény:

1. Nagymihály Team
2. Celebek és Szuperhősök
3. Gólvágók
4. Cool-Tour

Különdíjak:


A torna legjobb játékosa: Durbák Zoltán (Gólvágók)
A torna legjobb kapusa: Jaksi Norbert (Nagymihály Team)
A torna gólkirálya: Bata Árpád (Cool-Tour), 8 gól

Kapcsolódó hírek