Ugrás a tartalomhoz

Báloztak a Kertbarátok (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Farsangi batyus bált rendezett a Matyó Kertbarát Egyesület január 26-án. A jó hangulatú eseménynek a Közösségi Ház adott otthont.

A Matyó Kertbarát Egyesület második alkalommal rendezte meg a batyus farsangi bált Mezőkövesden. A városi civil szervezetek képviselői mellett többek között az egri és a füzesabonyi kertbarátok is nagy létszámmal vettek részt a bálon, akikkel a kövesdi „kertészek” nagyon jó kapcsolatot ápolnak. Herkely Károly, a Matyó Kertbarát Egyesület vezetője, köszöntőjében kiemelte, a nagyszabású rendezvény egyik legfontosabb célja, hogy a mezőkövesdi civil szervezetek kapcsolata még tovább erősödjön.

A bál színes ünnepi műsorral kezdődött, melynek keretében egyebek mellett a MASZK Egyesület tréfás jelenetét, valamint a mezőkövesdi Egészségklub Egyesület tagjainak a görög táncbemutatóját láthatták a jelenlévők. Ha bálról van szó, természetesen a jelmezek is előkerülnek a szekrényekből. Ennek jegyében az est folyamán jelmezes bemutatót rendeztek és a szakértő zsűri tagjai a legötletesebb ruhákat értékes ajándékokkal jutalmazták. A hajnalig tartó mulatságon tombolasorsolást is rendeztek, ahol szintén értékes ajándéktárgyak találtak gazdára.

Kapcsolódó hírek