Ugrás a tartalomhoz

Közösen a közösségért (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Mintegy hétszázan vettek részt az „Együtt a térség összefogásáért” elnevezésű Polgári Estélyen. A nyolcadik alkalommal megrendezett nagyszabású eseménynek a Városi Sportcsarnok adott otthont február 9-én.

Az est folyamán elsőként Tállai András országgyűlési képviselő, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára köszöntötte a résztvevőket. A bál házigazdájaként örömét fejezte ki, hogy újra sikerült nagy létszámban megtölteni a sportcsarnokot. Azt kívánta, hogy az az összefogás és összetartás, ami a bál résztvevőinek számában is megmutatkozik, adjon erőt mindenki számára az elkövetkezendő időszak fontos feladatainak a végrehajtásához.

KÖSZÖNTőK Pintér Sándor belügyminiszter, a bál fővédnöke hivatalos elfoglaltság miatt nem tudott jelen lenni, ellenben a bál két védnöke, dr. Fekete Zoltán, városunk első embere és Szalai Szabolcs, Bükkábrány polgármestere részt vett az eseményen.
Dr. Fekete Zoltán beszédében elmondta, hogy a jelenlévők száma is bizonyítja, hogy hazánkban nagy az összetartás, ami mindenki számára erőt adhat a munkához.
Szalai Szabolcs, Bükkábrány polgármestere köszöntőjében elmondta, nagy megtiszteltetésnek tartja a védnöki felkérést, sok erőt és kitartást kívánt az ország vezetőinek a további munkájukhoz, amely az ország felemelkedéséhez vezet.

MűSOR Azt est jó hangulatát Borbás Mária, az ismert televíziós műsorvezető és dr. Hajdu András, a Mezőkövesdi Járási Hivatal vezetőhelyettese alapozta meg. A bál nyitóünnepségét az Arany János Általános Iskola néptánccsoportjának palotás tánca, valamint mezőkövesdi csoport tagjainak előadásában egy bécsikeringő színesítette.
Az estély sztárvendégeként az Apostol együttes lépett színpadra. A zenekar több mint egyórás koncerttel szórakoztatta a jelenlévőket. A népszerű együttes tagjai azonnal magukkal ragadták a közönséget és pillanatok alatt kitűnő hangulatot teremtettek a Városi Sportcsarnokban.
Az est a koncertet, valamint a vacsorát követően hajnalig tartó bállal folytatódott. A hangulatról a hagyományokhoz hűen a Randevú Zenekar gondoskodott. Az éjszaka folyamán a hagyományoknak megfelelően tombolahúzásra is sor került, melynek keretében nagyon sok értékes nyeremény talált gazdára.

Kapcsolódó hírek