Ugrás a tartalomhoz

Gondoskodnak másokról (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Több százezer forint értékben adományozott használati tárgyakat a Suzuki Klubok Egyesülete az Add a Kezed Lakóotthonnak. Az átadó ünnepséget a Hajnal Hotelben rendezték meg február 23-án.

Elsőként Kordkovits Tamás, a Suzuki Klubok Egyesületének elnöke köszöntötte a megjelenteket. A szervezet vezetője röviden ismertette a 11 esztendős múltra visszatekintő klub történetét és működését. A vezető egyebek mellett kiemelte, az egyesület tagjai nagyon fontosnak tartják, hogy a lehetőségekhez mérten segítséget nyújtsanak az embereknek. A találkozók alkalmával az összejövetelnek helyszínt adó településen mindig megajándékoznak egy szervezetet.

Dr. Molnár Károly, a Lakóotthont működtető Gondoskodás Alapítvány kuratóriumi elnöke elmondta, hogy a két szervezet a Lakóotthont jelentős mértékben támogató Hajnal Hotel tulajdonosának, Lázár Sándornak köszönhetően talált egymásra. Az elnök köszönetet mondott a szervezet tagjainak az önzetlen támogatásért, amely nagy segítséget jelent, hiszen olyan háztartási eszközöket ajánlottak fel a Lakóotthonnak, amely az ott élők, illetve az ott dolgozó munkatársak mindennapi tevékenységét nagy mértéken megkönnyítik. A Suzuki Klub felajánlásának köszönhetően egy mikrohullámú sütő mellett mosógépet, tányér-, pohár- és étkészletet, továbbá tartós élelmiszereket vehettek át a Lakóotthon tagjai, akik saját készítésű szőttesekkel köszönték meg a nemes felajánlást a klubnak.

Kapcsolódó hírek