Ugrás a tartalomhoz

Április 10-én jön a Békéscsaba

Mezőkövesd hírei
Április 10-én pótolják be az első és másodosztályú csapatok a hétvégén elmaradt forduló összecsapásait.
 
Mint ismert, a rendkívüli időjárás miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség elhalasztotta az első és másodosztályú bajnokság hétvégi fordulójának mérkőzéseit.

Az MLSZ hivatalos közleményben tájékoztatta a csapatokat és a közvéleményt a döntésről, melynek értelmében a Ness Hungary NB II Keleti csoport 18. fordulójának rangadóját, a Mezőkövesd Zsóry SE – Békéscsabai Előre összecsapást is elhalasztották.

Az MLSZ Versenybizottsága március 19-ei ülésén kitűzte az elhalasztott mérkőzések, köztük a 18. forduló találkozóinak új időpontját. Az összecsapásokat április 10-én, szerdán fogják lejátszani a csapatok. A mérkőzések kezdési idejét később jelölik ki.

A Vasas következik
Véber György együttese legközelebb az ezüstérmes helyen álló Vasas vendégeként lép pályára a bajnokságban március 23-án. Az összecsapás szombaton 16 órakor kezdődik Budapesten, az Illovszky Rudolf Stadionban.
A Békéscsaba elleni rangadó előtt még a Kazincbarcika ellen itthon (március 31. vasárnap, 16.00) és a Szeged vendégeként (április 06. szombat, 16.30) is pályára lépnek Bogdányék.

Szurkolói busz a fővárosba
A Vasas SC – Mezőkövesd Zsóry SE bajnoki rangadóra megfelelő létszám esetén szurkolói busz indul Mezőkövesdről. Az útiköltség létszámtól függ, 40 fő esetén 2000 Ft/ fő.
Jelentkezni e-mailben az msefoci@citromail.hu címen, vagy személyesen a Sport Büfében lehet pénteken 12 óráig.

Kapcsolódó hírek