Ugrás a tartalomhoz

Diáknap a Katolikus Szakképző Iskolában

Mezőkövesd hírei

Változatos, tartalmas és szórakoztató programok közül válogathattak a résztvevők az április 5-én megrendezett Diáknapon a Mezőkövesdi Széchenyi István Katolikus Szakképző Iskolában.

Három 11.-es osztály indult a borongós tavaszi napon lebonyolított barátságos versengésen. A Diáknap előkészületei már hónapokkal korábban elkezdődtek. Az utolsó héten minden osztály kitett magáért, annak érdekében, hogy minél több támogatót és szavazatot szerezzen. A programok között táncszőnyeg, fekvenyomóverseny, boksz, triál- és mazsorettbemutató is szerepelt. Karaoke-n, tanár kontra diák foci- és kosárlabdameccseken, valamint ügyességi versenyeken is részt vehettek az érdeklődők. A nap az osztályok látványos, zenés bevonulásával indult, amit a színes programok követtek és végül az eredményhirdetés zárt. A barátságos vetélkedő végeredménye:

1. helyezett: 11. B (osztályfőnök: Fügedi Csaba)

2. helyezett: 11. A (osztályfőnök: Lakatos Etelka)

3. helyezett: 11. E (osztályfőnök: Sallai Zsuzsanna)

Az ünnepélyes eredményhirdetésre 12:30-kor került sor az iskola földszinti aulájában, ahol Csirmaz István igazgató és Lipcsák János érseki biztos gratulált a színvonalas programokhoz az induló osztályoknak, osztályfőnökeiknek és a főszervező diákmozgalmat segítő tanárnak.

Dr. Radványiné Fodor Valéria

 



 

Kapcsolódó hírek