Ugrás a tartalomhoz

Városi Gyermeknap (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A borús és esős időjárás ellenére sokan látogattak ki a május 26-án megrendezett Városi Gyermeknapra a Kavicsos-tó és Szabadidőparkba, ahol számos bemutatóval, színes programmal várták a gyerekeket.

A gyermekek ünnepén a program délben egy kis közös tánccal kezdődött kint a parkban felállított színpadon, majd pedig a Mezőkövesdi Mazsorett Csoport  lépett fel látványos produkciókkal. Nagy érdeklődés övezte a Mezőkövesdi Kutyaiskola beumutatóját, amely során különböző fajtájú és képzettségű négylábúak mutatták be engedelmességi és agility tudásukat. Ezt követően újra a mozgásé lett a főszerep, hiszen a mezőkövesdi zumbások vették birtokba a színpadot és az az előtti területet, bár a leszakadó eső félbeszakította bemutatójukat, mégis sok nézőt megmozgattak.
A további programokat beköltöztették a Városi Sportcsarnokba. A gyerekek, családok kedvét az eső sem vette el, sokan nézték meg a bohóc, valamint az Eszterlánc Gyermek Néptánccsoport műsorát. A délután során még bábelőadással, a maklári ugrókötelesek látványos bemutatójával és nagy ovációt kiváltó bűvész show-val kedveskedtek a kicsiknek.
A nap során a sátrakban nyuszisimogatóval, kézműves-foglalkozásokkal, arcfestéssel, lézerharccal, ugrálóvárral, íjászattal várták a programra kilátogatókat, de kipróbálhatták az „óriás” marokkót, a gólyalábakat, valamint a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság közreműködésével kerékpáros ügyességi versenyen is részt vehettek a vállalkozó kedvű csemeték.
Az estét a tinik kedvence Fluor Tomi fellépése zárta.

Kapcsolódó hírek