Ugrás a tartalomhoz

Gőzerővel zajlik a fejlesztés

Mezőkövesd hírei

Leterítették a gyepszőnyeget a klubház felőli oldalon és a napokban a lelátó építése is megkezdődött. Rohamléptekkel haladnak a Városi Sportpálya fejlesztési munkálatai.

Az időjárás kedvezőbbre fordult az elmúlt napokban, így a gyors ütemben végzett külső munkálatok napról-napra látványos változásokat eredményeznek. A hét első felében teljes egészében elvégezték a játéktér talajának előkészítését és már le is fektették a gyepszőnyeget, így a pálya 15 méterrel a klubház felé tolódott. Az automata öntözőrendszert a pálya átalakításával egy időben áttelepítették, ennek köszönhetően a fű locsolása is megoldódott. Mindemellett a gyepszőnyeget is folyamatosan kezelik, amely a bajnoki rajtra kifogástalan állapotba kerülhet.

A Sportpálya fejlesztés újabb ütemeként a lelátó betonalapjának építése is megkezdődött. A kivitelező cég szakemberei a földmunkák befejezése után a Lakótelep felőli oldalon már az alap betonozását végzik.

A klubház átalakítása és bővítése szintén gőzerővel zajlik. A nyílászárókat kibontották, az épületben megkezdődött a villamossági vezetékek cseréje és a rendszer átalakítása. Emellett a vízvezetékrendszer kiépítése és a helyiségek kialakítása is folyamatban van. A tetőszerkezet födémének eltávolítása jelenleg is zajlik, a befejezés után megkezdődhet az emeletráépítés is. A világítás kiépítése ugyancsak folyamatban van.

Kapcsolódó hírek