Ugrás a tartalomhoz

Nyílt nap és új attrakciók a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Idén második alkalommal hirdették meg az Uniós Fejlesztések nyílt napja – séta a kulisszák mögött elnevezésű programot. Ehhez csatlakozva a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő is nyílt napot tartott június 15-én.

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség azzal a céllal indította útjának ezt a kezdeményezést, hogy megmutassa, hogy az európai uniós tagság mennyi mindennel járult hozzá a hazai kulturális és turisztikai létesítmények, a hazai vállalkozások fejlődéséhez.
A mezőkövesdi fürdőben megtartott nyílt napon a látogatók betekintést nyerhettek az uniós támogatásból már megvalósult, az új ikermedence, a wellness részleg, a gyermek medence, valamint az új öltöző épület felújítását tartalmazó milliárdos fejlesztésbe, és ki is próbálhatták ezeket az újításokat a fürdőbe, kedvezményes jeggyel kilátogatók. Emellett a nap során két alkalommal média bemutatón keresztül ismerkedhettek meg a strand legújabb, a közeljövőben elinduló, szintén Európai Uniós támogatással megvalósuló pályázatába, megtekinthették a benti élménymedence terveit, illetve a további projektelemeket.


Új attrakciók hétvégéje

Az elmúlt esztendőben indult el az éjszakai fürdőzés, mint új szolgáltatás a Zsóry fürdőben. Az első év pozitív tapasztalata alapján idén nyáron is minden pénteken hajnal 1-ig várják a fürdőzni, szórakozni vágyókat a megújult ikermedencében. A jó zene, finom koktélok kíséretében zajló éjszakai fürdőzéshez a napközben megváltott karszalaggal bármikor csatlakozni lehet. Az első, idei éjszakai fürdőzést június 14-én rendezték meg, amely már most beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hiszen sokan éltek ezzel a lehetőséggel és töltötték a péntek estéjüket a Zsóryban.
Szombaton, azaz június 15-én délután debütált az idén első alkalommal bevezetett attrakció, az auqa-zumba. Jordán Mária, zumba instruktor által, mintegy fél órás, pörgős latin, valamint sláger zenére tartott aqua-zumba már az első alkalommal is fergeteges hangulatot váltott ki a medencében lelkesen táncoló, a sajátos koreográfiát követő fürdőzők körében. A hangulatos zene, és minden tekintetben kedvező fiziológiás hatásokat kiváltó mozgásforma minden, az ikermedencében fürdőzőt magával ragadott.
Aki esetleg lemaradt az első aqua-zumbáról, az se szomorkodjon, hiszen augusztus 31-ig minden szombaton 15 órától várják a mozogni vágyókat az ikermedencékben.

Kapcsolódó hírek