Ugrás a tartalomhoz

Elballagtak a nyolcadikosok (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

91 diák ballagott el városunk általános iskolájából június 14-én.

Beköszöntött a nyár, a június, és vége lett a tanévnek is. Mint minden esztendőben, így idén is voltak olyanok, akik elköszöntek, végső búcsút vettek iskolájukból. Idén 91 nyolcadikos diák ballagott el városunk általános iskolájából. A Szent Imre Tagiskolát 21, a Mező Ferenc Tagiskolát 49, a Bárdos Lajos Tagiskolát 13, míg az Ódorvár Tagiskolát 18 tanuló hagyta el, akik szeptembertől már a középiskolák padjait koptatják.
Mindhárom tagintézményben a ballagtató hetedik osztályosok műsorát követően Gál János igazgató, valamint a tagiskolák vezetői köszöntötték a ballagókat, osztottak meg velük hasznos, szívhez szóló gondolatokat.
Amellett, hogy vállukra került a tarisznya és az iskolában tett utolsó sétával elköszöntek az elmúlt 8 év számos emlékét őrző falaktól, tanároktól, diáktársaktól, az elmúlt évek alatt kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok munkáját elismerésekkel, díjakkal jutalmazták.
A Szent Imre Tagiskolában az iskola névadójáról elnevezett legrangosabb elismerést Balog Krisztina és Nagy Zoltán vehette át. Jó tanulmányi, sport, közösségi, valamint kulturális munkájáért pedig az alábbi tanulók részesültek elismerésben: Mihalóczki Barbara, Molnár József, Hajdu András, Abuczki Réka, Lázár Viktória, Tóth Szabina Sára és Kis Gergő.
A Mező Ferenc Tagiskolában Mező Ferenc díjat vehetett át Sáth Márta és Zsiga Bianka. Emellett a kiemelkedő tanulmányi, sport, közösségi és kulturális munkájukért is díjazták a tanulókat. Díszoklevelet kapott Kiss Klaudia, Sáth Márta és Zsiga Bianka. Nevelő-testületi dicséretben részesült: Antal Attila, Pelyhe Emese, Sáth Márta, Borza Levente, Dohány Rajmund, Horváth Norbert, Kis Ákos, Mezei Benjamin, Tóth Patrik. Elismerő oklevelet kapott Bíró Eszter, Kerékgyártó Katalin, Kis Ákos, Nagy Gergő, Somogyi Petra, Takács Rita, Kis Klaudia, Molnár Kinga, Molnár Melinda, Nyeste Marianna, Vámos Bianka, Vámos Richárd.

Kapcsolódó hírek