Ugrás a tartalomhoz

VERSENYFELHÍVÁS

Mezőkövesd hírei

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság „Közlekedik a család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat keretében 2013. július 07-én a Közösségi Ház előtti területen 09.00 - 14.00 óra között megfelelő csapatszám nevezésével családi versenyt szervez.

Jelentkezési határidő: 2013. július 03. (szerda) 08.00 óra
Jelentkezési lap ide kattintva tölthető le

A vetélkedő célja a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét egy időben ráirányítsuk a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Célunk továbbá a szülői példamutató magatartás fontosságára és a család közösségnevelő erejére való figyelemfelhívás.
A versenyre nevezhet minden olyan család, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, és két 6-18 év közötti gyermeket nevelnek. (Nem kizáró ok, hogy a család három vagy több gyermeket nevel, de a vetélkedősorozaton csak két 6 és 18 év közötti gyermekkel lehet részt venni, és továbbjutás esetén a csapat összetételén nem szabad változtatni.)

A vetélkedősorozat megyei döntője a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2013. július 27-én (szombaton) 09.00 – 15.00 óra között kerül megtartásra Miskolcon, a TESCO parkolóban (Szentpéteri kapu) közlekedésbiztonsági nyílt nap keretében.
Itt a család valamennyi tagja – korosztályának megfelelő – KRESZ tesztlapot tölt ki, majd a gyermekek kerékpáros ügyességi, míg az egyik szülő gépkocsi vezetéstechnikai pályán mutathatja be tudását, amely alapját képezi a megyei vetélkedőnek. A rendezvényen 10.00 órától történik a családok elméleti és gyakorlati tudásának szintfelmérése. A nyílt napot követően írásban értesítjük azt a családot, amelyik a legsikeresebben szerepelt, és megyénket képviseli majd a szeptemberi országos döntőn. 

Jó felkészülést, és eredményes szereplést kívánunk!

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek