Ugrás a tartalomhoz

A fővárosban kezdenek

Mezőkövesd hírei

Az MTK Budapest csapata ellen kezdi meg bajnoki szereplését a Mezőkövesd Zsóry FC felnőtt együttese az élvonalban. Az NB I 2013–2014-es pontvadászatának hivatalos menetrendjét június 21-én sorsolták ki a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában.

A július 26-án kezdődő NB I-es pontvadászatra történetében először készülhet városunk felnőtt csapata. Véber György tanítványai első élvonalbeli találkozójukon az MTK együtteséhez látogatnak Budapestre. Labdarúgóink a tervek szerint augusztus első hétvégéjén fogják lejátszani az első hazai mérkőzésüket, amikor is - ha a pályafejlesztése elkészül – a DVSC-TEVA (Debrecen) látogat majd Mezőkövesdre. Városunk felnőtt csapata június 24-én kezdi meg a felkészülést a bajnokságra. Az első osztályú pontvadászat menetrendjét hamarosan részletesen közöljük.
Az első osztályú bajnokság résztvevői: Budapest Honvéd, Diósgyőri VTK, Debreceni VSC-TEVA, FTC, Győri ETO, Kaposvár, Kecskemét, Mezőkövesd Zsóry, MTK, Paks, Pápa, Pécs, Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, Szombathelyi Haladás, Újpest és a Videoton.

Kapcsolódó hírek