Ugrás a tartalomhoz

Célegyenesben a sportpálya fejlesztése (videóval)

Mezőkövesd hírei

Az utolsó simításokat végzik a szakemberek a mezőkövesdi Városi Sportpályán. A nagyszabású beruházás rohamléptékű elkészítésének köszönhetően a Lombard Pápa ellen már hazai pályán játszhatja le soros NB I-es bajnoki mérkőzését a Mezőkövesd Zsóry felnőtt együttese.

Augusztus 14-én és 15-én ismét kigyulladtak a fények a mezőkövesdi Városi Sportpályán. A kíváncsi tekintetek elé csodálatos kép tárult. A pálya lelátóján már az utolsó simításokat végzik a szakemberek. A nézőtér hazai szektoraiban mindenhol helyükre kerültek a székek. A tető borításán szintén az utolsó csavarokat rögzítik. A kapukat is kihelyezték, továbbá a digitális eredményjelző is új helyet kapott, méghozzá a székház felől a játékoskijáró mellett. A reklámtáblák kihelyezésén túl, a lelátó lépcsőit és a mellékhelyiségeket alakítgatják, valamint a lelátóhoz vezető út térkövezését végzik a kivitelező cég szakemberei. A klubház alsó szintje gyakorlatilag teljesen elkészült, így nincs akadálya annak, hogy szombaton bajnoki mérkőzést játszanak a megszépült stadionban. Augusztus 17-én, 19 órakor Kassai Viktor sípszavára megkezdődhet Mezőkövesd történetének első hazai NB I-es labdarúgó találkozója.


Óriási az érdeklődés

És ha már a mérkőzésnél tartunk. Augusztus 12-én megkezdték a béreltek, míg augusztus 15-étől a jegyek árusítását is a Mezőkövesd Zsóry – Lombard Pápa Termál FC bajnoki összecsapásra. Együttesünk hazai debütálása iránt óriási az érdeklődés, hiszen csütörtökön a pénztár zárása után is hosszú sorban kígyóztak a drukkerek a Városi Sportcsarnokban. A hangulat tehát garantáltan kitűnő lesz a Városi Sportpályán. A jegyeket és bérleteket augusztus 16-án, pénteken 16 óráig válthatják meg elővételben. A Széchenyi út felőli álló és mobil ülőhelyekre csak a mérkőzés napján, azaz augusztus 17-én, szombaton 17 órától lehet megváltani a jegyeket. A jegy és bérlet árakról Mezőkövesd honlapján, a mezokovesd.hu oldalon részletesen tájékozódhatnak.


Belépési rend

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a fedett lelátóra, kizárólag az Építők útja felől, azaz a lakótelep felőli kapun lehet bejutni! Szeretnénk mindenkit megkérni arra, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a mérkőzés megkezdése előtt legalább félórával  érkezzen meg a találkozó helyszínére azért, hogy senki se maradjon le a történelmi összecsapás egyetlen pillanatról sem.

Kapcsolódó hírek