Ugrás a tartalomhoz

Augusztus végén átadják (videóval)

Mezőkövesd hírei

A végéhez közeledik az Idősek klubjának korszerűsítési munkálatai. A kivitelező cégnek augusztus végén kell átadni az elkészült beruházást.

A Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás által benyújtott, európai uniós pályázat keretében teljesen megújul a Mátyás király úton található Idősek Klubja. A beruházás keretében teljesen új tetőszerkezetet kapott az épület. Emellett az épület falainak, burkolatának, nyílászáróinak javítása, illetve cseréje is megtörtént az elmúlt hetekben, valamint a létesítmény kerítése is megújult. A kivitelező Szilvási Építő Kft. az építkezés utolsó fázisába ért.
A beruházás az ütemtervnek megfelelően zajlik. A Klub épületében jelenleg a festési és burkolási munkálatok zajlanak. A festés, színezés befejezése mellett a szerelvényezési munkák vannak még hátra. Ezeket a feladatokat az elkövetkezendő két hét során be is fejezi a kivitelező cég.
A projektet e hónap végén kell átadnia a cégnek, amely határidőt a jelenlegi állás szerint tartani is tud. Ennek köszönhetően már egy megújult, komfortosabb környezetben tudják fogadni az időseket az intézményben.

Kapcsolódó hírek