Ugrás a tartalomhoz

100 éves lett Pázmándi Józsefné

Mezőkövesd hírei

100. születésnapját ünnepelte a mezőkövesdi Pázmándi Józsefné szeptember 3-án. A Mezőkövesdi Kistérségi Szociális és Gyermekjóléti Szolgálat Idősek Otthona és Idősek Klubjában megrendezett ünnepségen elsőként dr. Fekete Zoltán polgármester köszöntötte fel a szép kort megélt Marika nénit.

A városvezető először Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő levelét olvasta fel, majd az önkormányzat nevében kívánt egészségben gazdag nagyon boldog születésnapot az ünnepeltnek. Dr. Fekete Zoltán a miniszterelnöki, valamint a polgármesteri köszöntő oklevelek mellett egy tortát és egy csokor virágot ajándékozott településünk egyik legidősebb lakosának. Pázmándi Józsefnét többek között Zsák Terézia, a Mezőkövesdi Kistérségi Szociális- és Gyermekjóléti Szolgálat vezetője szintén felköszöntötte a jeles eseményen.

Az ünnepség keretében az Idősek Otthonának vezetői, valamint Marika néni lakótársai verses és énekes műsorral emlékeztek meg a kerek évfordulóról. A korához képest kitűnő egészségi állapotnak örvendő Pázmándi Józsefnét három dédunokája szintén felköszöntötte az ünnepségen. A születésnap fénypontjaként a gyönyörű matyó motívumokkal ellátott torta első szeletét maga az ünnepelt vágta fel. Ezt követően népdalok éneklésével és kötetlen beszélgetéssel folytatódott a családias hangulatú ünnepség.

Kapcsolódó hírek