Ugrás a tartalomhoz

Fürdőlátogatáson az idősek

Mezőkövesd hírei

Összesen 165 nyugdíjas vett részt a Mezőkövesdi Idősügyi Tanács és városunk önkormányzatának szervezésében megrendezett fürdőlátogatáson augusztusban.

Az Idősügyi Tanács több éves hagyományra visszatekintő kezdeményezésére a szervezetet alkotó nyugdíjas klubok tagjai 2005-től minden évben egy alkalommal kirándulásokat szerveznek.
Néhány évvel ezelőtt az Idősügyi Tanács kezdeményezésére a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőt látogatták meg a nyugdíjasok, akik azóta minden esztendőben a kövesdi fürdőbe szervezik a találkozót. A reggeltől késő délutánig tartó programban a kellemes fürdőzés mellett közös kulturális események, éneklés és kötetlen beszélgetés szerepelt. „Azt gondolom, megérdemlik a nyugdíjasok, hogy a város vezetése törődjön velük, figyelje az életüket, illetve közvetlenül találkozzon velük. Én nagyon jól érzem magam közöttük és sokat fiatalodok, hiszen az ilyen összejövetelek mindig nagyon vidám hangulatban zajlanak. A résztvevők örülnek egymásnak és annak, hogy ilyen jó társaságban lehetnek. Ez egy olyan kezdeményezés, amely fontos a számunkra és a jövőben is továbbvisszük.” – mondta dr. Fekete Zoltán polgármester. A tartalmas programok mellett az önkormányzatnak köszönhetően ízletes ebédet fogyaszthattak el a résztvevők.

Kapcsolódó hírek