Ugrás a tartalomhoz

Megyei nyugdíjas találkozó városunkban

Mezőkövesd hírei

Immár 13. alkalommal szervezte meg a Matyó Nagymama Klub Egyesület a „Halló, még itt vagyok” rendezvényt szeptember 12-én.

A Közösségi Házban megtartott, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei nyugdíjas Klubok kulturális találkozót dr. Fekete Zoltán polgármester nyitotta meg, aki beszédében méltatta a rendezvényt és egy virágcsokorral köszöntötte fel Mária névnap alkalmából a mezőkövesdi nyugdíjas klub vezetőjét, Varga Józsefnét és a jelenlévő minden Máriát. A polgármester gondolatai után Szőnyi Gáborné, az Életet az Éveknek országos alelnöke és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Klub elnöke mondott köszöntőt.
Ezt követően a színpadon 19 nyugdíjas csoport, kör, egyesület váltotta egymást, ahol összesen 29, különböző témájú műsorszámot – népdalcsokrot, táncot, humoros jelenetet, verset – mutattak be a közönségnek.
A hazai Matyó Nagymama Klub mellett a környező településekről, Tardról, Szentistvánról, Harsányból, Mályiból, Miskolcról érkeztek szépkorúak. Idén első alkalommal vettek részt a találkozón Tibolddaróc, Sátoraljaújhely, Fót és Felsőzsolca nyugdíjasai.

Kapcsolódó hírek