Ugrás a tartalomhoz

Világkoffer a Matyó Múzeumban (videóval)

Mezőkövesd hírei

Szántai Levente, Mezőkövesd labdarúgó-csapatának kapusa volt a meglepetés vendége a Matyó Múzeum Világkoffer elnevezésű rendezvényének. A program keretében fiatalok mérettették meg magukat a sport témájú vetélkedőn.

A Múzeumok őszi Éjszakája keretében rendhagyó programokkal várja a mezőkövesdi fiatalokat a Matyó Múzeum. A Világkoffer nevet viselő, három pénteket érintő rendezvény célja, hogy kötetlenül szórakozva ismerjék meg a 16 év felettiek a város és hazájuk kultúráját városnéző séták, játékos vetélkedők, meglepetésvendégek révén.
A programsorozat első alkalma október 4-én volt, ahol a csapatok egyebek mellett az Olimpia világáról szerzett tudásukról adtak számot egy interaktív, játékos vetélkedő keretében.
Az eseményre a szervezők meglepetésvendéget is hívtak, aki ez alkalommal nem volt más, mint Szántai Levente, a Mezőkövesd Zsóry labdarúgó-csapatának kapusa. Az NB1-es hálóőrrel a sportról, a labdarúgásról beszélgethettek a jelenlévők.
A Világkoffer következő rekeszét október 11-én 14 órától nyitják ki a Matyó Múzeumban. A sorozat harmadik programjára pedig október 18-án várják az középiskolásokat, hogy együtt újabb és újabb felfedezéseket tegyenek.

Kapcsolódó hírek