Ugrás a tartalomhoz

Fordítás hátrányból

Mezőkövesd hírei

Hajdúböszörményi TE - Mezőkövesd Zsóry 1-2 (1-2)


Újabb fontos győzelmet aratott városunk felnőtt labdarúgócsapata. A Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 22. fordulójában a kiesés ellen harcoló hajdúsági gárdához látogattak Sivákék április 16-án. 

A mérkőzés rosszul indult együttesünk számára, hiszen egy szögletet követően Póti közeli találatával előnybe kerültek a hazaiak a 13. percben. Csapatunk a bekapott gól ellenére bátran futballozott és ennek meg is lett az eredménye, miután Török harcolt ki büntetőt a 26. percben. A 11-es pontra Vámosi helyezte le a labdát és a védő ezúttal sem hibázta el a lehetőséget. Labdarúgóink a folytatásban is nagy erőbedobással küzdöttek, ennek köszönhetően a félidő hajrájában újabb gól született. Egy szép akció végén Török tálalt Jeremiás elé, akinek az emelése után csak a gólvonal mögül tudtak felszabadítani a hazai védők.
A második játékrészben kiegyenlített játékot láthattak a nézők, mindkét oldalon adódott gólszerzési lehetőség, de betalálnia egyik csapatnak sem sikerült. A 65. percben megfogyatkoztak a vendéglátók, miután Cosmin utolsó emberként rántotta le Husanikot. Az emberelőny ellenére kiegyenlített játék folyt a pályán. A találkozó 87. percében Kaszás számára is véget ért a találkozó. A rutinos középpályás visszahúzás miatt megkapta a második sárga lapját a találkozón, így a játékvezető kiállította. Haburcsákék továbbra is a 3. helyen állnak a tabellán 46 ponttal. Az éllovas DVTK 50 ponttal vezeti a bajnokságot.

Bódi Krisztián

Kapcsolódó hírek