Ugrás a tartalomhoz

Együtt a vízért! (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Vízstaféta címmel előadássorozatot indított az Észak-Magyarországi Regionális Vízművek Zrt. A társaság ezzel az akciójával a fiatalok figyelmét szeretné felhívni a vízkincs védelmének fontosságára, a fenntartható vízhasználatra.

A hat állomást érintő kezdeményezés legutóbbi helyszíne Mezőkövesd, a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola volt.
A Gimnáziumban megtartott Együtt a vízért! című előadáson elsőként Ritter Géza vezérigazgató röviden bemutatta a céget, szólt a víztakarékosság fontosságáról, összegezte a vízbázis-védelemmel kapcsolatos hasznos tudnivalókat. Ezt követően Nikházy Zsuzsanna stratégiai igazgatóhelyettes, kommunikációs és PR-vezető az ÉRV-vízstaféta kampány céljairól, lényegéről tartott tájékoztatást.




Az ÉRV Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében a víz jelentőségéről szóló előadássorozatának keretében a diákok figyelmét szerették volna felhívni a víz fontosságára, külön kiemelve a takarékos vízhasználat fontosságát. A téma aktuális, hiszen 2013 a Vízi Együttműködés Nemzetközi Éve.

Kapcsolódó hírek