hu en de pl
ma 2020. január 26. (vasárnap) 02:33 Vanda, Paula névnapja van

Miniszter félrelép (videóval frissítve)

Ray Cooney: Délután a legjobb, avagy a miniszter félrelép című előadását tekinthették meg az idei színházi évad utolsó előadásaként a felnőtt bérletesek.


Az április 17-ei darabot a Fogi Színház előadásában tekinthették meg a színházkedvelők. A közkedvelt, népszerű műben olyan neves színészek szórakoztatták a kövesdi közönséget, mint például Straub Dezső, Nyertes Zsuzsa, Harsányi Gábor, Fodor Zsóka, Beleznay Endre. A Straub Dezső által rendezett darab Richard Wielly, a kormány egyik ambiciózus miniszterének gáláns kalandját mutatja be. E mű alapján készült A miniszter félrelép című film ugyancsak nagy sikerrel mutatkozott be. A színházi változatot azonban 20 éve nem lehetett látni színpadon, most a Fogi Színház felnőtt társulata vette fel újra repertoárjába.
A Mezőkövesdi KÖZKINCS-TÁR Nonprofit Kft. a 2014-2015-ös színházi évadban bemutatandó darabok kiválasztásában kikéri a lakosság véleményét, ezért közvélemény-kutatást indított. A közvélemény kutatás anyaga letölthető a Mezőkövesdi KÖZKINCS-TÁR Nonprofit Kft. facebook oldaláról.

 


Kapcsolódó képek:Vissza

Webkamera: Kavicsos-tó
és SzabadidőparkVLC Media Player letöltése

 


Weboldalkészítés