Ugrás a tartalomhoz

Három labdarúgó a partvonalon – Jegyek elővételben

Mezőkövesd hírei

 Felmentést kapott a munkavégzés alól a Mezőkövesd Zsóry első osztályú csapatának három játékosa, Rajczi Péter, Vermes Krisztián, valamint Farkas Balázs.

 A Mezőkövesd Zsóry élvonalbeli labdarúgócsapatának vezetősége április 30-tól   mentette fel a munkavégzés alól az említett focistákat. Ez azt jelenti, hogy Vermes, Raczi és Farkas biztosan nem lép pályára a bajnokságból hátralévő négy mérkőzésen

Rajczi Péter Kecskemétről igazolt Mezőkövesdre január 23-án. A támadó összesen hét bajnoki találkozón jutott szóhoz együttesünkben, azonban gólt nem tudott szerezni.
 
Vermes Krisztián szintén télen érkezett városunkba az Újpest csapatától. A védő jobbára sérülések és eltiltások miatt mindössze három bajnokin kapott szerepet a csapatban.
 
Farkas Balázs 2013 elején szerződött a másodosztályban szereplő együttesünkhöz és a tavaszi szezonban alapembernek számított, így tevékeny részese volt az első osztályú indulás jogát kiharcoló gárdának. A középpályás az őszi szezon nagy részében rendszeresen pályára a bajnokságban, viszont november végétől a kispadra szorult.
A labdarúgók a Ferencváros és a Videoton elleni hazai összecsapás mellett a Pécsett és Győrben sorra kerülő találkozókat hagyják ki.

Jegyek elővételben a Fradi ellen

A szombaton megrendezésre kerülő Mezőkövesd Zsóry – Ferencvárosi TC első osztályú bajnoki találkozóra elővételben megvásárolhatók a belépőjegyek. A klub vezetői kérik a szurkolókat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel elővételben vásárolják meg a belépőket a mérkőzésre.
A jegyeket május 1-jén és 2-án  (csütörtökön és pénteken) reggel 8 órától, délután 16 óráig vásárolhatják meg a Városi Stadion székházának 1. emeleti irodájában.
A bajnoki összecsapás május 3-án, szombaton 18 órakor kezdődik a Városi Stadionban.

Kapcsolódó hírek