Ugrás a tartalomhoz

Új igazgató a kulturális intézmények élén (videóval)

Új megbízott igazgatója van a Mezőkövesdi Közkincs-tár Nonprofit Kft-nek. Az ügyvezetői feladatokat ezentúl Kinczel Brigitta látja el.

A Mezőkövesdi KÖZKINCS-TÁR Nonprofit Kft. korábbi igazgatója, Kazárné Kalber Nikolett anyai feladatok elé néz a közeljövőben, ezért az intézmény élére megbízott ügyvezető igazgatót választott településünk képviselő-testülete. A döntés értelmében a posztot Kinczel Brigitta tölti be, akit a mezőkövesdiek a városi könyvtárból ismerhetnek.
1976-ban született Budapesten. 2 éves volt, mikor Mezőkövesdre költözött a család. A gimnáziumi éveit helyben, a Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskolában végezte. Ezután az Eszterházy Károly Tanárképző Főiskolán végzett könyvtár-informatikus szakon. A diploma megszerzése után az Eötvös Lóránd Tudományegyetem könyvtári és informatikai menedzser szakképesítés szerzett. 1997. december 24-től dolgozik a mezőkövesdi Városi Könyvtárban, ahol a könyvtárosság minden folyamatával megismerkedett. Dolgozott olvasószolgálatosként, tájékoztató könyvtáros, emellett foglalkozott az informatikával, feldolgozó munkatárs is voltam. 2009. május 1-jétől a könyvtár vezetői feladatait látta el.
„Nagyon érdekes kihívásnak tekintem, hogy több intézmény koordinálását kell ellátnom. Nagyon sok mindenre kell odafigyelni, sok dolgot kell egyszerre kézben tartani. Különösen tetszik nekem, hogy sok lehetőség van az emberekkel való kapcsolatra, a rendezvények megszervezésére. Nem tartom magam túl szigorú vezetőnek. Úgy gondolom, hogy egy igazgató akkor működik jól, ha az alatta lévő csapat is jól működik, ha megvan a kollégák között az összhang és ha tudjuk segíteni egymás munkáját” -  emelte ki Kinczel Brigitta.
Az új megbízott igazgató nem szigorú vezető, azt szeretné, ha az általa vezetett csapat is jól, összhangban működjön, és tudják segíteni egymás munkáját.

Kapcsolódó hírek