Ugrás a tartalomhoz

SZEMTANÚKAT KERES A RENDőRSÉG

Mezőkövesd hírei

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást, ismeretlen tettes ellen.

2014. május 26-án 15.31 óra körüli időben Mezőkövesd, Mátyás király út és Harsányi Kálmán út kereszteződésében lévő útszakaszon ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, színű és típusú gépkocsival a Mátyás király útról hirtelen úgy kanyarodott jobbra kis ívben a Harsányi Kálmán útra, hogy nem biztosított elhaladási elsőbbséget az úttest jobb oldalán egyenesen haladó kerékpáros számára. A kerékpáros személy a baleset következtében súlyos sérülést szenvedett.
A balesetet okozó jármű vezetője a veszélyhelyzet előidézését követően gépjárművével a Harsányi Kálmán utcán lévő lakóházak irányába elhajtott, majd ismeretlen helyre távozott.

A rendőrség kéri azon személyeket, akik a fenti időpontban az érintett útszakaszokon tartózkodtak és a közlekedési balesetet látták, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval tudnak szolgálni, jelentkezzenek a rendőrségen!

Az üggyel kapcsolatban jelentkezni lehet, illetve bejelentés tehető:
– személyesen a Mezőkövesdi Rendőrkapitányságon Kovács István r. századosnál,
e-mailen, a mezokovesdrk@borsod.police.hu címen, vagy
telefonon a nap 24 órájában hívható 06-46/514-506-os telefonszámon, vagy névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikén.

A bejelentő, tanúk adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli. Segítségüket köszönjük!

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság
Közlekedésrendészeti Osztály

Kapcsolódó hírek