Ugrás a tartalomhoz

Sajtóközlemény

Mezőkövesd hírei

Megkezdődött a Markhot Ferenc Kórházban a mintegy hatmilliárdos nagyberuházás, amely jelentős mértékben javítja majd a gyógyító ellátás feltételeit. Számos változással jár együtt az építkezés, melyekről folyamatosan tájékoztatjuk a betegeket,  hozzátartozókat honlapunkon, (www.mfkh.hu), tájékoztató táblákon és egyéb eszközökön keresztül.

A beruházás elkezdődött, a fekvő és járóbeteg egységek működése folyamatos. Az építkezés alatt a gyógyító munka zökkenőmentességének biztosításához a kórház számít a betegek megértésére, türelmére és együttműködésére.

Fontos információk a kórházba érkező Betegek és Hozzátartozóik számára:

- Az építkezés megkezdésével az Árva köznél lévő portán csak személyforgalom engedélyezett, gépjárművel behajtani tilos.
- A kórház Knézich utcai, a Minaretnél lévő portája  24 órás szolgálatot teljesít, ezen a bejáraton át közelíthető meg  gyalogosan és gépjárművel is a kórház.
- A rendelőintézet főbejáratának működése nem változik.
 - Az építkezési területek miatt a kórház területén a parkolásra csak korlátozott számban nyílik lehetőség.
 - A fizetős parkolási lehetőség megszűnik, de mozgásában korlátozott vagy súlyos állapotú betegeink részére rövid parkolási időre,  maximum 1 órára  biztosítjuk a parkoló helyet.
- Az  építkezés alatt további újabb tájékoztatásig a fekvőbeteg osztályok és a Gránátalma Patika a Radiológiai és a Sürgősségi osztályon át közelíthetők meg, az útvonalakat tájékoztató táblák segítik.

Tisztelettel kérjük Betegeinket, hogy a látogatási rendet tartsák be, ezzel is segítsék az intézmény gyógyító tevékenységét. Köszönjük bizalmukat, türelmüket, együttműködésüket a kórház minden dolgozója nevében !


Dr. Fűtő László
Főigazgató

Kapcsolódó hírek