Ugrás a tartalomhoz

A gólvágók nyertek (videóval)

A Gólvágók csapatának győzelmével zárult a Nyárzáró kispályás focitorna a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben. A megméretésen összesen nyolc csapat vett részt.

Az egész nyáron zajló labdarúgó-sorozat utolsó állomásán két négyes csoportban zajlottak a küzdelmek. Az A jelű kvartettben a Matyó FC és az Esélyetek SE együttese kéz a kézben masírozott be az elődöntőbe, miután mindkét gárda 7 pontot gyűjtött. A HOESC 3 egységgel, míg a LoveHunter FC pont nélkül fejezte be szereplését. A B csoportban ezzel szemben lényegesen nagyobb izgalmakat élhettek át a csapatok. A kvartett élén a Gólvágók végeztek 6 ponttal, mellettük a Lötyi Pötyi FC jutott be a legjobb négy közé 4 egységgel, de csak egy találattal jobb gólkülönbséggel előzték meg a Csámborgókat. A Galactik Four három ponttal végzett a négyes utolsó helyén.

Az első elődöntőben a Lötyi Pötyi FC 1-0-ra diadalmaskodott a Matyó FC ellen, míg a másik ágon a Gólvágók 3-1-re győztek az Esélyetek SE ellen. A kétgólos vereség nem hagyott túl mély nyomott, ugyanis a kisdöntőben az Esélyetek SE 1-0-ra felülmúlta a matyókat, így megszerezte a torna 3. helyét. A Lötyi Pötyi FC – Gólvágók összecsapás izgalmakban és kimaradt lehetőségekben bővelkedett, míg gólból mindössze egy született. A találkozó egyetlen találatát a Gólvágók szerezték, ennek köszönhetően megnyerték a nyárzáró focitornát. A dobogós csapatok mellett különdíjat vehetett át a Matyó FC mesterlövésze, Cseh Dávid, aki öt találattal bizonyult a legjobb góllövőnek.

A-csoport:
1. Matyó FC 7 - pont 6-0
2. Esélyetek SE - 7 pont 7-2
3. HOESC - 3 pont 3-7
4. LoveHunter FC - 0 pont 3-10

B-csoport:
1. Gólvágók - 6 pont 3-2
2. Lötyi Pötyi FC - 4 pont 3-2
3. Csámborgók - 4 pont 3-3
4. Galactik Four - 3 pont 4-5

Elődöntők:
Lötyi Pötyi FC -  Matyó FC 1-0
Gólvágók -  Esélyetek SE 3-1

3. helyért:
Esélyetek SE – Matyó FC 1-0

Döntő:
Lötyi Pötyi FC – Gólvágók 0-1

A torna végeredménye:
1. Gólvágók
2. Lötyi Pötyi FC
3. Esélyetek SE
4. Matyó FC

Gólkirály: Cseh Dávid (Matyó FC) – 5 gól

Kapcsolódó hírek