Ugrás a tartalomhoz

Idősügyi Tanács (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A Matyó Nagymama Egyesület sikeres megmérettetéséről, a Matyó Kertbarát Egyesület tevékenységéről hallgattak meg beszámolót az Idősügyi Tanács tagjai. A civil, nyugdíjas egyesületek képviselőiből álló bizottság szeptember 25-én ült össze.

Csirmazné Cservenyák Ilona elnök köszöntő szavaiban elmondta, hogy ezentúl a Magyar Máltai Szeretetszolgálat képviselői is jelen lesznek az üléseken.
A bevezető gondolatok után a Matyó Nagymama Egyesület számolt be éves munkájáról, kiemelve a számos fellépést, szereplést, a Halló még itt vagyok rendezvényt. Varga Józsefné elnök azt is elmondta, hogy várják a friss nyugdíjasok jelentkezését az egyesületbe. Emellett arról is beszámolt, hogy a Matyó Nagymama Egyesület az Idősek Ki mit tudja? elnevezésű verseny megyei fordulóján szeptember 19-én első lett matyó lakodalmasukkal, így továbbjutottak a pécsi középdöntőbe.
A következő napirendi pontként pedig Herkely Károly, a Matyó Kertbarát Egyesület elnökének a szervezet létrejöttéről, munkájáról, terveiről szóló beszámolóját hallgatta meg a tanács.

Kapcsolódó hírek