Ugrás a tartalomhoz

Időpontváltozás: Egy nappal korábban jön a DVTK!

Mezőkövesd hírei

A nagy múltú DVTK együttesét látja vendégül felnőtt labdarúgócsapatunk a hétvégén. A Ness Hungary NB II. Keleti csoportjának 27. fordulójában sporttörténeti tettet hajtottak végre Huszák Géza tanítványai, hiszen először győzték le a Békéscsaba gárdáját, így továbbra is őrzik 3. helyüket a tabellán 56 ponttal.

A listavezető DVTK 65 egységet szorgoskodott össze eddig és ezzel a bajnoki cím toronymagas favoritjaként várhatják a hétvégi összecsapást. A megyei derbit mindkét csapat szimpatizánsai körében óriási várakozás előzi meg. „A diósgyőri klub vezetői jelezték, hogy 5000 jegyigénylés érkezett hozzájuk, ami azt jelenti, hogy 5000 jegyet tudnának értékesíteni a hétvégi mérkőzésre. A mi pályán lehetőségei korlátozottak, ugyanis a biztonsági előírásokat figyelembe véve maximum 3000 néző befogadását tudjuk lehetővé tenni és ez behatárolja a mi lehetőségeinket is. Természetesen  nagyon örülünk annak, hogy a bajnokság úgy alakult, hogy egy ilyen fontosságú mérkőzést tudjunk játszani. Nekünk is létkérdés a találkozó, mert szeretnénk a dobogón a lehető legmagasabb fokra fellépni. A diósgyőriek úgy készülnek, hogy itt szeretnék ünnepelni a bajnoki címüket és nekünk erre az eshetőségre megfelelően fel kell készülnünk. Az pedig hab lenne a tortán, ha mi a dobogós helyezésünk bebiztosítását tudnánk ünnepelni a hétvégén. A Nyíregyháza elleni mérkőzésen voltak kisebb rendezési nehézségeink, ezeket a hibákat szeretnénk kiküszöbölni. Nagyon bízom benne, hogy rendben lezajlik majd az összecsapás és mindenki örülni fog a lefújás után.”– mondta Vojtekovszki Csaba, sportigazgató.


MSE-DVTK: Egy nappal korábban!

Ezúton is szeretnénk felhívni a kedves szurkolók figyelmét arra, hogy a mérkőzés időpontja megváltozott, ugyanis a találkozót élőben közvetíti a Sport Televízió. Az országos csatorna kérésének értelmében a felsőházi rangadót egy nappal korábban rendezik meg.

A mérkőzés időpontja: Mezőkövesd Zsóry – DVTK május 28. (szombat) 17 óra
helyszín: Városi Sportpálya



Kiemelt mérkőzés!

Felhívjuk a kedves szurkolók figyelmét, hogy az összecsapás kiemelt biztonsági kockázatú kategóriába tartozik, ezért a Széchényi út felőli bejáraton kizárólag a vendég drukkerek közelíthetik meg a mérkőzés helyszínét, míg a mezőkövesdi szurkolók a lakótelep felőli bejáratnál léphetnek be a pályára. A kapukat 15 órától nyitják ki a közönség számára, hogy mindenki kényelmesen elfoglalhassa helyét a lelátón.

Szeretnénk megkérni a szurkolókat arra, aki szeretné a helyszínen megtekinteni az összecsapást, hogy időben induljon el, mert a nagy érdeklődéssel várt találkozóra a beléptetés a szokásosnál lényegesen több időt vesz majd igénybe. A mérkőzésre a belépők egységesen 1000 Ft-ba kerülnek. A bilétákat a Sport büfében elővételben meg lehet váltani. Természetesen a bérlettel rendelkező hazai szurkolókra ez nem vonatkozik, ők a bérlet felmutatásával beléphetnek a pályára.


Változhat az MKC – Pécs kezdési időpontja is!

A Mezőkövesd Zsóry- DVTK mérkőzés időpontjának változása a Mezőkövesdi KC Pécs elleni sorsdöntő találkozóját is érintheti. Az eredetileg május 28-án, szombaton 18 órára kiírt mérkőzés elképzelhető, hogy egy órával később kezdődik. Abban az esetben, ha a Magyar Kézilabda Szövetség és a Pécs gárdája beleegyezik, akkor 19 órakor kezdődik az MKC sorsdöntő összecsapása. A találkozó végleges kezdési időpontjáról szerdán várható hivatalos döntés.

Kapcsolódó hírek