Ugrás a tartalomhoz

Tállai András maradt az elnök (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Tisztújító küldöttgyűlést szervezett a Mezőkövesd Zsóry SE november 27-én. Az egyesület elnökségében és a felügyelő bizottságban is történtek személyi változások.

Az ülés egyik kiemelt napirendi pontjaként a küldöttek módosították az egyesület alapszabályát, amit a Civil Törvény és a Polgári Törvénykönyv rendelkezéseinek megfelelően alakították át. Megszűnt a társadalmi elnöki, illetve az ügyvezető elnöki tisztség, ehelyett elnököt és alelnököt választottak. A klub héttagú elnökségében is változás történt, ugyanis Farkas István és Bóta Gáspár elhunyt, így két új tagot választottak meg. A döntés értelmében Tállai András, Hagyacki József, Szilvási András, Vámos Zoltán és Derda Lajos folytathatja munkáját, míg új tagként Szép László, a Delco Remy korábbi vezetője és Szobonya Sándor, a Városgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója került az irányító testületbe.
A klub vezetői a küldöttgyűlést követő elnökségi ülésen úgy határoztak, hogy a jövőben is Tállai András látja el az elnöki teendőket, míg alelnöknek Hagyacki Józsefet választották meg. A szervezet ügyvezetői feladatait továbbra is Bocsi Anna fogja elvégezni. A felügyelő-bizottság tagjait szintén megválasztották a küldöttek. A döntés szerint Birinyi István elnök mellett Polgár Sipeki Éva lesz tagja a testületnek. Az elnökség és a felügyelő-bizottság megbizatása 5 évre szól.
A küldöttgyűlés meghallgatta Tállai András elnök beszámolóját, valamint a szakosztályvezetők ismertették az elmúlt két évben elért eredményeket. Dr. Fekete Zoltán polgármester a sport városi szerepével kapcsolatos gondolatait osztotta meg.

B. K.

Kapcsolódó hírek