Ugrás a tartalomhoz

Kulturális köszöntés (videóval)

Idősek Napja alkalmából kulturális délutánt szervezett a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete a Közösségi Házban november 20-án.

Az eseményen elsőként Bukta László, a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesületének elnöke köszöntötte a megjelenteket.
A majdnem háromórás kulturális program a Dohány úti Tagóvodába járó gyermekek énekes és játékos műsorával kezdődött, akik ismert mondókákat, énekeket és csoportos játékokat mutattak be. Ezután a Napsugár Anna Zenei Jeltánc Társulat lépett színpadra különleges énekes, zenés és táncos produkcióval. Az interaktív előadás során a nézőtéren ülőket is bevonták a jó hangulatú műsorba. A társulat tagjai karácsony közeledtével ajándéktárgyakat osztottak a nézőtéren helyet foglalóknak.
A Tiszafüredről érkezett Füredi Jóbarátok Egyesület műsora elsősorban a karácsonyi készülődés és az ünnep hangulatát idézte. A szervezet tagjainak előadásában a jelenlévők meghallgathatták egyebek között Ady Endre Karácsony, valamint Juhász Gyula Karácsony felé című versét. Emellett saját számokkal és humoros jelenetekkel szórakoztatták a közönséget. Ezt követően a Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesületének tagjai verset szavaltak, majd többek között a mezőcsáti Dél-borsodi LEADER Egyesület és a Mezőcsáti Református Énekkar műsora színesítette a rendezvényt.

Kapcsolódó hírek