Ugrás a tartalomhoz

„Otthonos” karácsony (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Karácsonyi ünnepséget szerveztek az Add a Kezed Lakóotthonban december 14-én. Az eseményen elsőként dr. Molnár Károly, az otthont működtető Gondoskodás Alapítvány kuratóriumi elnöke köszöntötte a jelenlévőket.

Kiemelte, nagy öröm számára, hogy ismét együtt ünnepelhetik a karácsonyt a gondozottakkal, a családtagokkal és a meghívott vendégekkel. Elmondta, külön öröm számára, hogy mindenki elismerősen beszél az immár több mint 10 éve működő otthonban folyó munkáról, az ott élők ellátásáról, a munkatársak készséges hozzáállásáról. A kuratóriumi elnök hozzátette, nagyon fontos az a széleskörű összefogás, ami jellemzi a Lakóotthon közegét, hiszen csak összefogással végezhetnek eredményes munkát. Emellett hangsúlyozta a kapcsolattartás fontosságát, ami szintén elengedhetetlen az előrelépéshez. Ezzel kapcsolatban kiemelte a német IPA szervezetével létesített szoros kapcsolatot, melynek köszönhetően hasznos szakmai tapasztalatokkal gazdagodtak az elmúlt években. Dr. Molnár Károly beszédének végén köszönetet mondott többek között munkatársainak, a támogatóknak, a családtagoknak és mindenkinek, aki valamilyen formában segítette munkájukat.


Meghitt ünnepség

Az ünnepi műsorban egy karácsonyi éneket, majd görög táncbemutatót nézhettek meg a résztvevők a mezőkövesdi Egészség Klub Egyesület tagjainak előadásában, Ezt követően a Lakóotthon és a Fogyatékkal Élők Napközi Otthonának gondozottjai mutatták be prózai, énekes és táncos műsorukat. A meghitt előadást követően ajándékok átadásával folytatódott a rendezvény, melyből a Mezőkövesd Zsóry FC is „kivette a részét”, ugyanis Szántai Levente, a klub játékosa Tállai András elnök és  a sportszervezet nevében ajándéktárgyakkal és süteménnyel kedveskedett a gondozottaknak.

B. K.

Kapcsolódó hírek