Ugrás a tartalomhoz

Értékes karácsonyi ajándék (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Százezer forint értékű mérleghintát nyert a Dohány úti Tagóvoda. A kültéri játékot tavasszal fogják felszerelni az intézmény udvarán. A „Sütünk, főzünk” címmel októberben meghirdetett Lola Ovi rajzversenyre a kövesdi tagóvoda vezetői a nagycsoportos Dudás Adél alkotását küldték be.

A tíz legtöbb szavazatot szerző rajz közül Karácsony Attila festőművész választotta ki a fődíjas alkotást, míg a második helyezett pályamunkáról a Mátrapark Játszótérszervíz Kft. képviselői döntöttek, akik Dudás Adél rajza mellett tették le a voksukat. A cég felajánlásában egy kétüléses mérleghintát nyert az intézmény.


Ünnepség és átadó


A felajánlás átadóját december 16-án rendezték meg a Tagóvoda karácsonyi ünnepségének keretében. A gyerekek és a nevelők karácsonyi műsorát követően Kiss Tünde, a Kft. képviselője adta át a második díjért járó oklevelet Vadásziné Boros Katalin tagintézmény-vezetőnek és Dudás Adélnak. Ezt követően az intézményvezetője köszönetet mondott a felajánlásért, valamint megköszönte Dudás Adél, és a felkészítést végző Gáspárné Panyi Katalin munkáját.

Kapcsolódó hírek