Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 11. (hétfő) 19:31 rpd, rpdina névnapja van




 




Gyermekeink védelmében

Lassan vége az iskolai tanévnek. Gyermekeink számára elérkezik a megérdemelt önfeledt szórakozás, pihenés nyári időszaka. Ám ezek a hetek veszélyhelyzeteket is magukban rejtenek! Mivel a bűnmegelőzés, a gyermek-és fiatalkorúak védelme kiemelten fontos számunkra, ezért felvettük a kapcsolatot a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás vezetőjével Kiss László úrral, aki kezdeményezésünket örömmel vette, s ígéretet tett a megvalósítás elősegítéséhez.


Bűnmegelőzési előadónk a nyár rejtett veszélyeit összefoglalva készített egy felhívást a gyermekek részére, melyben segélyhívószámokat, ill. kapitányságunk hívószámát is feltüntette egy esetleges nem kívánatos esemény, veszély bekövetkezésére. Ezt a kis összefoglalót a gyermekek az iskolákban kártya formájában fogják megkapni, bizonyítványuk mellékleteként. A kártyák legyártási költségét a Mezőkövesdi Többcélú Kistérségi Társulás vállalta magára melyért ezúton is köszönetet mond a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság, hiszen nem önálló gazdálkodó szerv lévén nem tudtuk volna minden gyermekhez eljuttatni e kiadványt. A Szülők a bizonyítvány átnézésekor sokat segíthetnek, ha intelmeinket olvasva átbeszélik azt gyermekeikkel.

Bízunk benne, hogy hasznos tanácsaink meghallgatásra találnak, s ezzel egy kis terhet levéve a Szülők válláról kellemesebbé és biztonságosabbá tehetjük gyermekeink nyári vakációját!

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés