Ugrás a tartalomhoz

Fél lábbal a nyolc között

Mezőkövesd hírei

Tétmérkőzésen lép pályára a Mezőkövesdi KC felnőtt csapata szerda délután. Kézilabdázóink az Orosháza együttesét látják vendégül a Magyar Kupában.

Skaliczki László gárdája január 7-én kezdte a felkészülést. Trivkovicsék napra pontosan két héttel az első tréning után, január 21- én 18 órától már élesben tesztelhetik, hogy milyen formában vannak. Csapatunk kedvező helyzetből várhatja a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóját, mivel a két gárda első meccsén 29-21-es kövesdi siker született novemberben Orosházán. Az MKC tehát nyolcgólos előnyről kezdheti az összecsapást, melynek tétje a legjobb nyolc közé jutás lesz. A párharc győztesére komoly feladat vár a következő körben, ugyanis a továbbjutó a Balatonfüreddel találkozik az elődöntőbe kerülésért. Abban az esetben, ha kézilabdázóink továbblépnek várhatóan már január 31-én parkettre lépnek majd a Balaton-partiak ellen.


Két nappal korábban játszanak

A csapattal kapcsolatos további fontos információ, hogy megváltozott az MKC- Orosháza NB I-es felnőtt bajnoki mérkőzés időpontja. Az alapszakasz utolsó előtti fordulójának találkozóját két nappal korábban, azaz február 5-én, csütörtökön 18 órától rendezik meg a Városi Sportcsarnokban. Elképzelhető, hogy az érintett hétvégén változni fog az NB I/B-ben szereplő MKC junior – Törökszentmiklós elleni bajnoki találkozójának időpontja vagy helyszíne. Ha nem módosul az időpont, akkor a mérkőzés február 8-án, vasárnap 18 órakor kezdődik, viszont az egyeztetések még zajlanak.

B. K.

Kapcsolódó hírek