Ugrás a tartalomhoz

CNC állásbörze (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Több mint 150 munkakereső, 20 kiállító cég vett részt az immár második alkalommal megszervezett CNC állásbörzén január 29-én a Közösségi Házban.

Az eseményt Pótáné Lázár Mária, a Progressio Bt. vezetője nyitotta meg. Elmondta, hogy a börze célja, hogy felnőtt képző cégüknél CNC tanfolyamot végzők, valamint ezen a területen dolgozni akarók elhelyezkedését segítsék.
A gazdasági társaság mellett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara volt a rendezvény társszervezője. A Kamara nevében Németh Zsolt szakképzési vezető köszöntötte a megjelent cégeket és álláskeresőket. Beszédében kiemelte, hogy nemcsak ezen a területen, hanem több szakma esetében is szükség lenne célzott állásbörze szervezésére, hogy a munkaerőpiac keresleti és a kínálati oldala egy helyszínen találkozhasson.
A mostani alkalommal a Progressio Bt., mint felnőttoktatási cég 80 gyakorlati társcége közül 20 vállalat vett részt, és kereste leendő munkatársait. Idén több mint 150 álláskereső látogatott el a börzére, kereste fel a kitelepült cégek standjait, akik közül többen már úgy térhettek haza, hogy elhelyezkedtek valamelyik cégnél.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek