Ugrás a tartalomhoz

A kövesdiek döntőznek (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Bejutott a dr. Borosi László Teremlabdarúgó Emléktorna döntőjébe a Mezőkövesd Zsóry U21-es csapata. Labdarúgóink hibátlan teljesítménnyel masíroztak be a fináléba.

A harmincadik alkalommal megrendezett eseményen 11 selejtező csoportban összesen 56 csapat küzdött a döntőbe jutásért január 31-én és február 1-jén. A mezőkövesdi selejtezőt február első napján rendezték meg, ahol Sivák Sándor együttese mellett az egyaránt megyei II. osztályú Vatta, Mezőcsát és Cserépfalu, valamint a Megyei III. vonalban szereplő Tiszabábolna vett részt.
Labdarúgóink minden találkozón nagy fölényben futballoztak és négy magabiztos győzelemmel vívták ki a miskolci döntős szereplést. Gálék 12 ponttal végeztek az élen és nagyon imponáló, 28-9-es gólkülönbséget produkáltak.

Sivák Sándor csapata a sikernek köszönhetően részt vehet a Miskolc Városi Szabadidőközpontban február 7-én és 8-án megrendezésre kerülő 12 csapatos fináléban.
A döntőben csapatunk, valamint a címvédő Mád mellett az NB III-as Tiszaújváros és Cigánd, a megyei I. osztályú Sátoraljaújhely, Edelény-Tomor Lak, az Onga, az Ózd, a Sajóbábony, a megyei II. osztályú Harsány, az Abaújszántó és a megyei III. osztályban szereplő Kiskinizs szerepelhet.

B. K.



A selejtező eredményei:

Vatta - Mezőkövesd Zsóry U21 1-9
Tiszabábolna - Mezőcsát 4-2
Cserépfalu - Vatta 5-6
Mezőkövesd Zsóry U21 - Tiszabábolna 7-3
Mezőcsát - Cserépfalu 6-4
Vatta - Tiszabábolna 0-4
Cserépfalu - Mezőkövesd Zsóry U21 2-6
Mezőcsát - Vatta 5-4
Cserépfalu - Tiszabábolna 4-6
Mezőkövesd Zsóry U21 - Mezőcsát 6-3

A végeredmény:

1. Mezőkövesd-Zsóry U21 12 pont
2. Tiszabábolna 9 pont
3. Mezőcsát 6 pont
4. Vatta 3 pont
5. Cserépfalu 0 pont

Kapcsolódó hírek