Ugrás a tartalomhoz

Körmendi Viktória: Félhomály – könyvbemutató (videóval)

Mezőkövesd hírei

Körmendi Viktória Félhomály című könyvét ismerhették meg az irodalomkedvelők február 25-én. Az író-olvasó találkozón a szerzővel barátnője, Dömök Mariann beszélgetett.

Körmendi Viktória, aki szakmáját tekintve fotós, kozmetikus. Fiatalkora óta dédelgetett álmát váltotta valóra 2014-ben, amikor megjelent első önálló regénye Félhomály – A titkok címmel. A szerdai író-olvasó találkozón Dömök Mariann beszélgetett az első kötetes szerzővel. A beszélgetés során Mezőkövesden hangzott el a könyvvel kapcsolatban, hogy a műben megtörtént eseményeket dolgoz fel, nem fiktív szereplők a regény alakjai.
A beszélgetés elején a találkozó moderátora részleteket olvasott fel a műből. A könyv elejéből felolvasott részből kiderült, hogy a történet egy sajnálatos történéssel, egy gyermek elvesztésével indul. Ez az eset beárnyékolta a tizennégy éves lány életét, jelenét, jövőjét, múltját, amelyet végigkísérhet az olvasó.
A könyv váratlan fordulatok politikai mezsgyéjén vezet végig, nem kímélve az olvasót a megmagyarázhatatlan események kavalkádjával. A történet egy megszokott, kamaszos élet, szerelemmel tűzdelt valóság meséjével indul, de egy felejthetetlen izgalmas történetté válik.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek