Ugrás a tartalomhoz

Köszönőlevél: Elismerés egy helyi áruház vezetésétől

Mezőkövesd hírei

Egy mezőkövesdi szupermarketből történt lopássorozat felderítése kapcsán köszönték meg a rendőrök munkáját.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2014. október 28-án rendelt el nyomozást ismeretlen tettesek ellen, akik egy helyi áruházból több mobiltelefont is eltulajdonítottak.
A bevezetett rendőri intézkedések eredményeként a nyomozók 2015. február 5-én az ügyben gyanúsítottként hallgatták ki D. Csaba 43 éves helyi lakost és 14, valamint 17 éves társát. Csakhamar kiderült, hogy a kiszemelt készülékeket levették a polcról, majd az áruház egy másik osztályán a telefont védő biztonsági széfet testi erővel összetörték. Ezt követően a telefont ruházatukba rejtették, míg a törött áruvédelmi eszközt az áruk között hátrahagyva kisétáltak az üzletből.
A mezőkövesdi rendőrök a terheltekkel szemben lopás bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.
 
Az országos üzletlánc mezőkövesdi áruházának igazgatósága levélben fejezte ki köszönetét a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársainak:
„.. áruház vezetősége ezúton szeretné megköszönni és hálás köszönetét kifejezni mindazoknak a rendőrségi nyomozóknak, akik munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy fény derült a telefon eltulajdonítások hátterére.
Külön szeretnénk megköszönni Tóth Zsolt és Tóth Krisztián nyomozók támogató tevékenységét, akik munkájukkal ismét komoly segítséget nyújtottak a … áruház biztonsági csapatának.”

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek