Ugrás a tartalomhoz

Felderítették mielőtt bejelentés érkezett volna

Mezőkövesd hírei

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság munkatársai szakmai értekezletre tartottak Miskolcra, amikor bűncselekmény elkövetésére utaló körülményt észleltek. A rendőrök így azelőtt elfogták a tolvajokat, mielőtt a sértettek bejelentést tettek a rendőrségen.

A gyanús cselekményre 2015. március 17-én a délutáni órákban figyeltek fel a szakmai értekezletre igyekvő rendőrök, akik azon nyomban értesítették a kollégáikat. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság járőrei a kapott információk alapján az egyik fémátvevő hely előtt vették ellenőrzés alá azt a két személyt, akik kézi kocsin különféle fémből készült tárgyakat toltak.
A rendőri intézkedés eredményeként és az érintettek tagadása ellenére a rendőrök felderítették, hogy a kézi kocsikat és a rajtuk lévő értékeket egy-egy mezőkövesdi ingatlanról tulajdonították el.
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányságra előállított B. Márió 24 éves helyi lakos és fiatalkorú 17 éves társa gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek. A terheltek többek között elmondták, hogy elfogásuk előtt betörtek egy mezőkövesdi portára, illetve ingatlanba, ahonnan elhozták az értékesíthető fémhulladékokat és a két kiskocsit, továbbá tűzifát is.
 
A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a két férfival szemben.

Mezőkövesdi Rendőrkapitányság

Kapcsolódó hírek