Ugrás a tartalomhoz

Oravecz Nóra Mezőkövesden (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Oravecz Nóra tartott könyvbemutatóval egybekötött előadást június 1-jén a Városi Könyvtárban. A 86. Ünnepi Könyvhét mezőkövesdi programján a népszerű blogger és író Élet másképp című kötetét mutatta be.

Élet másképp! című könyv nemcsak ráébreszt arra, hogy valóra válhatnak az álmaid, de végig is kísér az önmegvalósítás útján.  Oravecz Nóra saját tapasztalatait és általa nagyra tartott, sikeres emberek példáit felhasználva mutatja be, hogy az út egyes szakaszai milyen kihívásokat tartogatnak számodra, milyen leckéket kell megtanulnod, és milyen segítségeket vehetsz igénybe. Mindezt személyes történéseken keresztül teszi könyvében a neves blogger.
 Oravecz Nóra az előadás keretében megosztotta a közönséggel saját élményeit, tapasztalatait, miként lehet elégedett, kiegyensúlyozott, boldog egy ember. Kiemelte, hogy a kitartás, a változtatni akarás, a pozitív gondolkodás, a célok kitűzése, az önmegvalósítás fontos, hogy elégedett, boldog, kiegyensúlyozottak legyünk. Hozzátette, hogy a kötettel és blogjával segíteni akarja az embereket a fejlődés, az önmegvalósítás folyamatában, hiszen mindig kell példa is elénk.
A lebilincselő, tartalmas előadás után az írónő dedikálta munkáját, örömmel fotózkodott a résztvevőkkel.

M. Zs.

Kapcsolódó hírek