Ugrás a tartalomhoz

Sikerrel zárult a Zsóry Fesztivál (Videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

 Több ezren látogattak ki és vettek részt a Zsóry Fesztiválon a hétvégén a Zsóry Gyógy- és Strandfürdőben. A július 3-5. között megrendezett hétvégén megdőlt a látogató-szám rekord. 

 A Zsóry Fesztivál – Bükkalja kulturális körképe elnevezésű rendezvényen a legnagyobb érdeklődés Péter Szabó Szilvia pénteki, illetve a szombati Hooligans élő koncert iránt volt. Emellett gyermekprogramokkal, hagyományőrző csoportok fellépésével, sportbemutatókkal várták a fürdőzőket. Többek között színpadra lépett Márió, a harmonikás, de láthatta a közönség a Tardi Néptánccsoport, a Matyó Néptáncegyüttes, a Szihalmi fúvószenekar,  a Mezőkövesdi Fúvószenekar és Twister Mazsorett Csoportot. 

 
Emellett a környező települések, például Eger, Tard, Poroszló is bemutatkozhatott a rendezvényen. Vasárnap az egészségmegőrzésé volt a főszerep, így a résztvevők egészséges teákat, ételeket kóstolhattak, betekintést nyerhettek a jóga világába, valamint a négy éve az ország településeit járó szűrőbusz szolgáltatásait – vércukor-, vérnyomás-, koleszterinmérés, látásvizsgálat, bőrgyógyászat – is igénybe vehették, valamint látványos zumba bemutatót is láthattak, a délután pedig aquazumbával mozgatták meg az ikermedencében pihenőket. 

Kapcsolódó hírek