Ugrás a tartalomhoz

KÖZLEMÉNY

Mezőkövesd hírei

 A  Markhot Ferenc Kórházban zajlik a több mint hat milliárdos nagyberuházás és a 600 millió Ft-os rehabilitációs ellátás fejlesztését célzó projekt megvalósítása, melyek jelentős mértékben javítják majd a gyógyító ellátás feltételeit. A munkálatok  előrehaladottsága és épületbontások miatt a kórház vezetése megváltoztatta az intézménybe való bejutás rendjét.

 Autóval továbbra sem lehet behajtani a kórház területére. A mozgásukban korlátozott betegeinknek portásaink segítenek abban, hogy eljussanak a gyógyító helyekre. A betegek és az egészségügyi dolgozók biztonsága érdekében az intézmény este 7 órától reggel 7 óráig zárva tartja kapuit. 


Fontos változás, hogy a A Markhot utcai kapun át a  gyalogos és a gépjármű forgalom betegeink számára megszűnt !

A Markhot utcai, iskolával szembeni zöld kapun át juthatnak el a következő gyógyító helyekre: Mozgásszervi Rehabilitációs osztály, Pszichiátriai osztály, Pszichiátriai Gondozó, Addiktológiai Gondozó, Hospice osztály.

Az Árva közi gyalogos bejárón át juthatnak el a Központi Laboratóriumba, a Gyermek osztályra és gyermek szakrendelésekre, az Izotóp Laboratóriumba, a Belgyógyászati tömbbe, ahol a Belgyógyászati osztály, a Kardiológiai, Infektológiai osztály és a Gasztroenterológia, Anyakönyvezés is található, valamint a Vérellátóba.

A Knézich utcai rámpás bejáraton át közelíthetik meg a Hotel épületben a fekvőbeteg osztályokat: Belgyógyászat II., Hematológia, Fül-Orr-Gégészeti osztály, Központi Aneszteziológiai és Intenzív osztály, Neurológiai osztály, Onkológiai osztály, Ortopédia, Traumatológia, Sebészeti - Érsebészeti osztály, Szemészeti osztály, Szülészeti-Nőgyógyászati osztály, Urológiai osztály, VIP részleg, Patológiai osztály  és a Gránátalma Patika.

A Rendelőintézet: a Knézich utcai főbejáraton át közelíthető meg.

A kórház vezetése köszöni az eddigi türelmet és köszöni a betegek megértését !
 
 

Kapcsolódó hírek