Szechenyi 2020
Szechenyi 2020
hu en de pl
ma 2023. december 11. (hétfő) 20:23 rpd, rpdina névnapja van
 
Megtalálták a nyolc éves egri kisfiút

A kora délutáni órákban megkerült az eltűnt egri kisfiú, aki táborozó társaival Poroszlóra indult.

A gyermek 2015. július 29-én 8 óra körüli időben tűnt el. A rendelkezésre álló adatok szerint a fiú egy 27 fős csoporttal, helyközi buszjárattal indult Egerből Poroszlóra. A csoport Mezőkövesden átszállt egy másik járatra, ám mint utóbb kiderült egy fővel kevesebben folytatták útjukat. 


Bejelentést követően a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nagy erőkkel kezdte meg a kutatást. Dr. Ongai Péter r. alezredes bűnügyi osztályvezető koordinálásával azonnali körözés, s rendőrségi felhívás kiadására került sor a lakosság körében. 

A nap izgalma után a rövid tények: a kisfiú elaludt a buszon, majd Tiszaújvárosban szállt le a járműről. Itt egy állampolgár segítségével értesítették az édesapát - akinek telefonszáma nagyon helyesen a gyermek táskájában került elhelyezésre -, és a rendőrséget. A tiszaújvárosi járőrök a helyi kapitányságra vitték a megszeppent gyermeket, ahol találkozhatott szüleivel. A kisfiúnak az ijedtségen kívül nem esett baja.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatban büntetőeljárás keretében vizsgálja a személyi felelősség kérdését.

  Mezőkövesdi Rendőrkapitányság
 


Vissza

   A Zsóry gyógy- és
   egészségparkról bővebben:

 

 


Weboldalkészítés