Ugrás a tartalomhoz

Strandok éjszakája – Fergeteges bulival zárnak

Mezőkövesd hírei

Ebben az esztendőben is megrendezték a „Strandok Éjszakája” elnevezésű  országos rendezvényt. A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezéséhez a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő is csatlakozott.

A fürdőket népszerűsítő esemény iránt nagy volt az érdeklődés Mezőkövesden, hiszen több mint 200 vendég látogatott ki városunk strandjára augusztus 1-jén. A vendégek az ikermedence szolgáltatásait vehették igénybe 21 órától egészen hajnal 1 óráig. Az éjszaka folyamán a jó hangulatról a The Movie Club dj-i, napjaink, valamint az 1980-as és 1990-es évek nagy slágereivel gondoskodtak.


Kowalsky a fürdőben

A Zsóry Gyógy- és Strandfürdő a 2015-ös nyári szezont egy fergeteges, háromnapos hosszú hétvégével zárja augusztus 21-e és 23-a között. A Nyárzáró Strandparty első napján 13 órától népi játékokkal, ezzel párhuzamosan 17 órától kulturális műsorral várják a vendégeket. Fellép a besenyőtelki Pinkóczy Mazsorett Kulturális Egyesület, az Illés Benjámin Trió, valamint Mezőkövesd Város Fúvószenekara és a Twister Mazsorettcsoport. A nap sztárvendége a Kowalsky meg a Vega együttes lesz, a népszerű zenekar koncertjét 20.30-tól tekinthetik meg a látogatók. Augusztus 22-én zenés éjszakai fürdőzésre invitálják a vendégeket 21 órától éjjel 1 óráig. A belépőket az Olajfa úti bejáratnál válthatják meg az érdeklődők. A party zárónapján 15 órától egy remek hangulatú aquazumbán vehetnek részt a mozgást és sportot szerető vendégek. Augusztus 22-én és 23-án 18 órától 21 óráig „Matyó korzó” címmel kirakodóvásár lesz a fürdő parkolójában, ahol népművészeti termékek és ajándéktárgyak vásárlására, valamint borkóstolásra nyílik majd lehetőség.
További információkat városunk honlapján, a www.mezokovesd.hu oldalon, valamint a www.zsory-furdo.hu honlapon találhatnak.

Kapcsolódó hírek