Ugrás a tartalomhoz

Szezonzárás Zsóry módra (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

Egy fergeteges, háromnapos hétvégével zárta a 2015-ös nyári szezont a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő. A Nyárzáró Strandparty csúcspontját a Kowalsky meg a Vega együttes koncertje jelentette, melyre mintegy 2000 vendég látogatott el.

A szervezők a szezonzáró rendezvény nyitónapján, augusztus 21-én színes és változatos programokkal várták a látogatókat. Kora délután népi játékokkal kedveskedtek a vendégeknek, amit 13 órától egészen 19 óráig vehettek igénybe a fürdőzők.
Ezzel párhuzamosan 17 órától kulturális műsor kezdődött a színpadon, melynek keretében elsőként a besenyőtelki Pinkóczy Mazsorett Kulturális Egyesület tagjainak látványos előadását nézhették meg az érdeklődők. Ezt követően az Illés Benjámin Trió lépett színpadra. A fülbemászó jazz dallamok után Mezőkövesd Város Fúvószenekara és a Twister Mazsorettcsoport lendületes műsora szórakoztatta a vendégeket, amely nagy sikert aratott a vendégek körében.


Fergeteges buli a fürdőben

A nap sztárvendége a Kowalsky meg a Vega együttes volt. A népszerű zenekar kitűnő hangulatú produkcióját hozzávetőleg 2000 rajongó hallgatta, táncolta, valamint énekelte végig a zenekar frontemberével. A másfél órás koncert során az együttes ismert és új dallamai egyaránt felcsendültek. Augusztus 22-én zenés éjszakai fürdőzésre invitálták a vendégeket 21 órától egészen éjjel 1 óráig. A hűvös időjárás ellenére sokan választották programként a Zsóry fürdő retro zenés partyját, amely remek hangulatban zajlott, köszönhetően többek között a Movie Club kiváló lemezlovasainak. A party zárónapján 15 órától egy remek hangulatú aquazumbán vehetnek részt a mozgást és sportot szeretők.
Kísérőprogramként augusztus 21-e és 23-a között 18-tól 21 óráig „Matyó korzó” címmel kirakodóvásárt rendeztek a fürdő parkolójában, ahol matyó népművészeti termékek és ajándéktárgyak vásárlása mellett, bor-, és sajtkóstolásra nyílt lehetőségük az érdeklődőknek.

B. K.

Kapcsolódó hírek