Ugrás a tartalomhoz

Itthon maradt a vándorserleg (videóval frissítve)

Mezőkövesd hírei

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság nyerte a negyedik Matyó Triatlont.


Harminchárom ponttal, egy ponttal megelőzve a második miskolciakat, ismét megnyerte a Matyó Triatlont a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság csapata. A harmadik helyen a tiszafüredi rendőrök és a mezőkövesdi tűzoltók végeztek.

A pénteki, egész napos rendezvényen idén már kézdivásárhelyi csapat is részt vett, s érkeztek csapatok Borsod megye szinte minden kapitányságáról, de Egerből, Tiszafüredről is. A csapatok horgászatban, főzésben, valamint az ügyességi, s erőnléti versenyszámokat felsorakoztató Matyó BL-ben mérték össze tudásukat.

Szerencsi Árpád mezőkövesdi rendőrkapitány szerint egyre felkészültebbek a csapatok, például a főzésnél. Idén sok csapat nem tudott teljes kerettel jönni, mert a déli határnál teljesítenek szolgálatot. Jövőre is szeretnék megtartani a rendezvényt, bíznak, akkor még jobb lesz az időjárás.

Ongai Péter, a mezőkövesdi csapat vezetője szerint minden csapat keményen készült az új versenyszámra, a BL-re, amelyet nagyon szűken nyertek meg, a versenyszámok helyezése döntött a Tiszaújvárossal szemben. A főzésben másodikok lettek és a horgászok is olyan eredményt tudtak elérni, amelynek segítségével ismét övék lett a vándorkupa.

T. B.



A horgászat eredménye:

1. Miskolc RFK

2. Sárospatak RK

3. Sátoraljaújhely RK

 

Főzés:

    Tiszafüred RK
    Mezőkövesd RK
    Mezőkövesdi Tűzoltóság

Matyó BL

    Mezőkövesd RK
    Tiszafüred RK
    Mezőkövesdi Tűzoltóság

Összetett:

    Mezőkövesd RK
    2. Miskolc RFK
    Tiszafüred RK, Mezőkövesdi Tűzoltóság

Kapcsolódó hírek